Si të bëjmë pispili me presh
Pasi grijmë imët pjesën e bardhë të preshit e kaurdisim me vaj ulliri. E lëmë derisa të ulë vëllimin, e spërkasim me kripë dhe piper dhe e lemë që të zbutet. Ndërkohë tek mielli i misrit shtojmë sodën e...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere me ujë vendosni mishin për të zierë.
Ndërkohë në një tigan me vaj skuqni qepët. Shtoni spinaqin dhe e lini derisa t’i bjerë volumi.
Shtoni erëzat, kripën, piperin dhe një lugë gjelle miell.
Tani shtoni mishin me pak lëng. E lini të ziejë në tigan për pak minuta.
Tani e hiqni nga zjarri dhe e shërbeni të nxehtë në një tavë të thellë.
Pasi grijmë imët pjesën e bardhë të preshit e kaurdisim me vaj ulliri. E lëmë derisa të ulë vëllimin, e spërkasim me kripë dhe piper dhe e lemë që të zbutet. Ndërkohë tek mielli i misrit shtojmë sodën e...
Ngrohni 2 lugë gjelle vaj në një tigan mbi nxehtësinë mesatare dhe skuqni qepën butësisht për 10-12 minuta. Shtoni hudhrat dhe specin djegës dhe gatuajeni për 1 min. Hidhni domatet dhe sheqerin dhe i kriposni sipas shijes. Ziejini...
Ngrohni furrën në 200C. Në një sipërfaqe të lyer pak me miell, hapeni brumin në pak më të vogël se një drejtkëndësh A4. Rrëshqiteni në një tepsi, lyejeni me vezën e rrahur dhe gatuajeni për 20 minuta ose derisa...
© 2023, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment