Sugjerojmë:

Gurabije shtëpie me çokokrem dhe cornflakes

125 gr gjalpë ose margarinë
1/2 vaj vegjetal
1 gotë çaji sheqer pluhur
2.5 lugë gjelle niseshte misri
Miell
Për pjesën e sipërme:
250 gr çokokrem
Cornfleks
1/2 gotë vaj vegjetal

1.Në një enë të thellë i hedhim të gjithë përbërësit dhe i përziejmë deri sa të formohet brumi. Nga glazura formojmë topa të vegjël, dhe i vendosim në tepsi për pjekje.

2.Lërini të piqen deri sa të marrin ngjyrë. Gurabijet e dala nga furra i lëmë të ftohen, çokokremin dhe vajin vegjetal i derdhim në një tenxhere për ngrohje.

3.Gurabijet i zhytim në çokokremin e përgatitur dhe kornfleksat e grirë.

4. Lërini të ftohen dhe më pas shërbejeni.

Lini një koment