Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Parangrohni furrën në 200 gradë Celsius. Gjokset e pulës i lani mirë dhe i marinoni me kripë, piper, hudhër dhe spec të kuq pluhur. Gjokset e pulës i ndani pak përgysmë, por jo krejtësisht. Tek secila prej tyre fusni 3 asparag, 2 domate të thara, nga 1 fetë mozzarella. Tani i vendosni në një tigan dhe i skuqni për 5 minuta nga secila anë. Në fund i vendosni në një tavë të gjitha gjokset e pulës dhe i fusni në furrë të piqen për 15 minuta në temperaturë 180 gradë. Gjokse pule të mbushura me asparag
Ingredientët
Udhëzimet
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment