Vendosni gjysmën e kërpudhave në një tigan dhe kaloni pulën në vezët e rrahura pastaj në thërrimet e bukës. Në tigan, shkrijeni gjalpin në nxehtësi mesatare.
Vendosni pulën në tigan duke e kalaur në të dyja anët. Vendosni pulën sipër kërpudhave, rregulloni kërpudhat e mbetura në pulë dhe sipër hidhni djathë mocarela. Shtoni lëngun e pulës në tigan.
Piqeni në furrë të parangrohur për 30 deri në 35 minuta, ose derisa mishi i pulës të mos jetë më rozë dhe lëngjet të jenë tharë.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento