Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Bashkoni vezën, ricottën, kripën dhe piperin në një enë dhe trazojeni mirë. Shtoni djathin kaçkavall dhe trazojeni sërish.
Në një blender thërrmoni qiqrat dhe i bashkoni me masën më sipër.
Në një tigan me vaj ulliri skuqni qepën derisa të fishket. Shtoni perimet dhe i lini për disa minuta.
Shtoni masën me vezë dhe i përzieni mirë, derisa perimet të jenë futur brenda vezës.
Masën kalojeni në një tavë ku keni shtruar më parë një letër kuzhine. Futeni në furrë për 30 minuta në temperaturë 180 gradë celsius.
Shërbejeni me disa chive në fund ose asparag. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Peshku është shumë i rëndësishëm për dietën e vogëlushit tuaj sepse është i pasur me omega 3, një yndyrë që ndihmon në zhvillimin e trurit. Për këtë arsye është e rëndësishme të gjeni mënyrën më të mirë për t’ja...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment