Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Fillojmë duke pastruar e prerë qepën imët dhe më pas e vemë në tigan të skuqet. deri sa të marrë ngjyrë të artë.
2.Më pas hedhim kërpudhat e lara dhe të prera në feta. Shtojme kripë dhe piper.
3.Kërpudhat mund të duan deri në 10 minuta për tu bërë.
4.Kur shikojmë se lengu që ato lëshojnë është thithur shtojmë konjakun.
5.Ndërkohë në një tigan tjetër fillojmë dhe pjekim filetot.
6.Pasi filetot të jenë pjekur i vendosim në pjatë dhe sipër u hedhim salcën e kërpudhave.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment