Yummy! Tortë me çokollatë
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Sugjerojmë:
Në një tigan të sheshtë me vaj ulliri, hidhni fileton dhe rrotullojeni disa herë derisa ajo të marrë ngjyrë të kuqerremtë nga të gjitha anët.
Shtoni erëza të ndryshme, piper të zi kokërr dhe më pas kalojeni në furrë për rreth 15 min.
Në një tigan tjetër hidhni pak vaj ulliri dhe spinaqin e larë e të pastruar nga bishtat.
Skuqeni për 2-3 min dhe shtoni stikat.
Në një tigan tjetër skuqni patatet e ziera më parë, në formë gjysmë sferash të vogla.
Në tiganin ku gatuat fileton shtoni salcën, një lugë çaji me koncentrat vere dhe rregullojeni me kripë.
Nxirreni fileton nga furra dhe sherbejeni me patatet.
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Së pari, përgatisim salcën Cezar duke përzier majonezën, lëngun e limonit, hudhrën e shtypur, mustardën, kripën dhe piperin në një enë të vogël. Në një tas të madh, përziejmë gjethet e prera të sallatës me gjoksin e pjekur të...
Gjokset e pulës i marinojmë me lëng limoni, lëkurë të grirë limoni, hudhër të shtypur, rozmarinë dhe vaj ulliri. I lëmë të marinohen për rreth 30 minuta në frigorifer për të marrë shije më të thellë. Në një tigan...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment