Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Si fillim prisni me ndihmën e një thike filetot e pulës në mes (por jo tërësisht pasi do i mbushim). I marinoni mirë me erëzat.
Brenda e mbushni secilën me mozarella dhe domate.
Në mënyrë që mbushja mos të dalë jashtë, mund ta fiksoni me disa shkopinj të hollë. Tani vendosini filetot për t’i skuqur në një tigan me vaj ulliri. I shtoni sipër pak rigon.
Në një enë trazoni mirë hudhrat, uthullën, sheqerin kaf dhe e shtoni tek filetot e pulës.
Pas 10 minutash fikeni zjarrin dhe i shërbeni të ngrohta filetot e pulës. Sipër i shtoni borzilokun.
Mund ta shoqëroni me oriz ose perime skare. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Peshku është shumë i rëndësishëm për dietën e vogëlushit tuaj sepse është i pasur me omega 3, një yndyrë që ndihmon në zhvillimin e trurit. Për këtë arsye është e rëndësishme të gjeni mënyrën më të mirë për t’ja...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment