Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Nxeheni vajin në një tigan mbi nxehtësinë mesatare.
Hidhni qepën dhe hudhrën derisa të zbutën, rreth 10 minuta.
Shtoni specat të piqen dhe pasi të mbaroni lerini të ftohen pak.
Hidhini përbërësit në një procesor ushqimi dhe 2 lugë djathë të shkrirë.
Lerini të bëhen deri sa masa të zbutet, rreth 30 sekonda.
Gatuajini makaronat sipas udhëzimeve të paketës.
Kullojini dhe rezervoni 1/2 filxhan ujë nga makaronat.
Hidhini tek makaronat salcën e përgatitur, duke shtuar ujin e pastave me lugë gjelle, nëse është e nevojshme.
Salcën përzijeni mirë që makaronat të vishet plotësisht.
Shtoni kripë dhe piper për shije.
Hidhini makaronat në pjata për servirje dhe dekorojini me majdanoz dhe djathin e mbetur.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment