Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: skuqje

Mënyra natyrale për të larguar skuqjen e lëkurës së...

Bebet kanë lëkurë të ndjeshme në vitet e para të jetës së tyre, prandaj janë të prirur të irritohen dhe skuqen në lëkurë kur ekspozohen ndaj alergeneve të ndryshëm që gjenden tek detergjentet, shampot, pelenat, etj. Nëse nuk dëshironi...