Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Pite patatesh me erëza të freskëta. Shije speciale!

Pite patatesh me erëza të freskëta. Shije speciale!

1.Zieni patatet në ujë me kripë dhe pastaj i qëroni. 2.Në një enë të madhe kombinoni të gjithë përbërësit më lartë, në fund patatet dhe më pas i shtypni me një pirun. 3.Formoni me dorë disa pite rrumbullake dhe...