Arkiva e etiketave: oreo

Cheesecake i thjeshtë me Nutella dhe Oreo

Ngroheni furrën në 160°. Vendosni biskotat dhe sheqerin në një procesor ushqimi derisa të formohen thërrime të imta. Vazhdoni përpunimin duke shtuar gradualisht gjalpin në një rrjedhë të qëndrueshme. Shtypeni përzierjen në fund të një tave ëmbëlsirash me hapje,...