Arkiva e etiketave: marmalate

Muffins të mbushura me marmalatë

Ngrohni furrën në 200C dhe shtroni një tavë për muffins me 9 forma letre. Bashkoni miellin, tërshërën, sheqerin, pluhurin për pjekje dhe sodën në një tas. Rrihni lëkurën dhe lëngun e portokallit, vajin, kosin dhe vezën së bashku me...