Arkiva e etiketave: kafe

Smoothie më i mirë i mëngjesit me kafe!

1.Të gjithë përbërësit i përzieni në një blender me shpejtësi të lartë. 2.Sapo masa të jetë bërë homogjene, shërbejeni smoothien nëpër gota dhe shijojeni! Ruaj Recetën

Nga rozmarina tek kafeja. Metodat e gjyshes kundra flokëve...

Doni të mbuloni flokët e bardhë në mënyrë natyrale? Para se të shpenzoni shumë para me bojëra të ndryshme të cilat dëmtojnë shëndetin dhe flokët, provoni këto 5 mënyra natyrale. Metodat e gjyshes për të lyer flokët Është e...

Mëngjes plot shije me vezë, avokado dhe kos me...

Nxehni gjalpin në një tigan në zjarr mesatar. Thyeni vezët dhe hidhini në tigan. Lërini vezët të skuqen në njërën anë. Marinoni me kripë dhe piper. Vendosni vezët në një pjatë së bashku me spinaqin, domatet dhe avokadon. Vendosni...

Si të përgatisni me dy hapa të thjeshtë një...

Zgjidhni qumështin e sojës. Qumështi i sojës funksionon më së miri për shkumën e qumështit vegan. Opsionet e tjera më të mira, qumështi i tërshërë të plotë ose qumështi i bizeles. Ngrohni qumështin tuaj në mikrovalë ose në një...

Shenjat që tregojnë se jeni intolerantë ndaj pijes më...

Këtu në Neps. al kemi vendosur t’ju tregojmë më poshtë shenjat kryesore që tregojnë se jeni intolerantë ndaj kafesë. Sa kafe pini në ditë? Hiqni dorë nga ajo ose limitoni numrin e kafeve në ditë, nëse keni këto shenja...

Cheesecake me kafe. Pa pjekje, pa mundim

E thjeshtë dhe e shpejtë për t’u përgatitur, kjo është një ëmbëlsirë perfekte për një minivakt të shijshëm. Një tortë që lejon të mos shkojnë dëm biskotat dhe drithërat që mbeten në fund të kutive. Përbërësit për bazën: 100...

Këto 4 pije ju japin po aq shumë energji...

Kafeja ka shumë cilësi që e bëjnë një pije të shëndetshme. Është e lartë në antioksidantë, ju jep energjie dhe për ata që e pinë rregullisht kanë një rrezik më të ulët të diabetit dhe kancerit. Por dobësitë e...

Si të përgatisni kafe late me shije kungulli

Vendosni gjalpin, erëzat dhe kafen në një blender  dhe  shtoni ujë të valuar dhe përziejeni për 20-30 sekonda derisa të krijohet një shkumë e imët. Hidheni në një filxhan dhe sipër hidhni pak kanellë ose erëza kungulli. Shërbejeni menjëherë!...