Arkiva e etiketave: erjona shehu

12 pyetje dhe përgjigje rreth akneve, nga dermatologia e...

Aknet shndërrohen në një kompleks të vërtet nëse qendrojnë tek ne për një kohë të gjatë. Dhe këtë sigurisht e kuptojnë më së miri ata që dëshirën më të madhe, kanë t’i eliminojnë aknet njëherë e mirë. Nëse në...