Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: eliksir

Eliksirin e vërtetë të lëkurës nuk e keni tek...

I ëmbël, aromatik, i lehtë dhe i freskët. E kemi fjalën për qumështin e bajameve, një eliksir bimor dhe natyral për lëkurën. Me të mund të provoni katër metoda të thjeshta për të pasur lëkurë të butë, të freskët...