Arkiva e etiketave: dieta me patate

Çfarë i ndodh trupit tuaj nëse hani patate çdo...

Patatet rriten në mbi 100 vende në të gjithë botën dhe  më së shumti në Kinë, SHBA, Indi, Rusi dhe Ukrainë. Pavarësisht se janë kaq popullore, patatet nuk besohet të jenë shumë të shëndetshme. Madje  konsiderohen edhe të rrezikshme për...