Arkiva e etiketave: diabet

Shenjat e nivelit të lartë të sheqerit në gjak

Hiperglicemia është një term për sheqerin e lartë në gjak, një gjendje e zakonshme e diabetit. Glukoza, ose sheqeri në gjak, vjen nga ushqimi që hani dhe është burimi kryesor i energjisë për trupin tuaj. Glukoza natyrisht rritet dhe...

Benefitet shëndetësore të uthullës balsamike

Kemi folur shumë për benefitet dhe të mirat që sjell përdorimi i uthullës së mollës në kuzhinë, por  edhe uthulla balsamike nuk mbetet pas.  Uthulla balsamike tradicionale është një lloj italian i uthullës që është e trashë dhe kushton...