Arkiva e etiketave: Bën squats? Këto janë 5 gabimet që duhet t’i shmangësh nëse do rezultate të mira

Bën squats? Këto janë 5 gabimet që duhet t’i...

Squats janë një ndër ushtrimet më popullore sidomos tek vajzat. Ato realizohen kollaj në kushte shtëpie dhe janë tepër efektive, veçanërisht për muskujt glutealë. Por kujdes! Janë disa gabime që me gjasa i bëni shpesh gjatë squats. Kjo mund...