Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: bakter

AKU ngre alarmin për salsiçet “Wudy”: “Kthejini ku i...

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka ngitur alarmin për konsuminim e salsiçeve “Wudy”, duke u bërë thirrje qytetarëve të mos i konsumojnë dhe t’i kthejnë pranë subjekteve ku i kanë blerë. Salsiçet e markës së famshme kanë rezultuar të kontaminuara...

Nëse nuk e ruani orizin e mbetur siç duhet,...

Nëse orizi është pjesë e rregullt e përgatitjes së vakteve tuaja dhe shpesh ju mbetet, duhet të ndiqni disa rregulla për sigurinë ushqimore në mënyrë që të mos toksikoheni. Ringrohja e orizit mund t’ju çojë në helmim nëse nuk...