Arkiva e etiketave: aspirine

Aspirinë, mjaltë dhe kos. Kaq ju duhen për një...

Për të hequr papastërtitë e tepërta dhe qelizat e vdekura të lëkurës mund të bëni këtë maskë natyrale. Ajo ka në përbërje aspirinën e cila përmirëson cilësinë e lëkurës tuaj. Aspirina përmban dy komponime antipiretike të fuqishme, që ndihmojnë rigjenerimin...