Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: as që ju shkon ndërmend

Përse disa njerëz kanë kaq qejf të hanë akull?...

E keni vënë re edhe ju? Disa njerëz thjesht vdesin që në momente të caktuara të hanë akull. Arsyeja? As që ju shkon ndërmend. Kur në mes të drekës dhe darkës, disave u shkon impulsivisht  mendja për akull tregon...