Arkiva e etiketave: antitumoral

Lëng me lakër të kuqe dhe finok, antioksidant dhe...

Është një perime shumë e lirë në çmim, por shumë e pasur në vitamina. Po flasim për lakrën e kuqe. Për të shijuar benefitet e saj, ju prezantojmë me një recetë ku kombinimi me finokun e bën të shijshëm...