Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: antiinflamatore

15 ushqimet anti-inflamatore që duhet të filloni të konsumoni...

Inflamacioni është reagimi i sistemit tuaj imunitar ndaj acarimit, dëmtimit ose infeksionit. Ashtë një përgjigje normale (dhe në të vërtetë një gjë e mirë), dhe është një pjesë e natyrshme e shërimit. Por është e mundur që inflamacioni kronik...