Arkiva e etiketave: Amvisa

Amvisa, mjaft i bëtë këto 5 gabime në kuzhinë!

Jeta është plot të papritura dhe kuzhina është një ndër hapësirat ku nuk i dihet ç’ndodh. Një gisht i prerë, një gjellë që digjet, një vezë që teksa skuqet na skuq edhe ne me vajin, të gjithë këto nuk...