Arkiva e etiketave: Amerika Latine

Dulce de leche: Shije karameli nga Amerika Latine

Dulce de leche, receta origjinale, e parezistueshme me shije ‘caramella mou’  mund të përdoret në shumë mënyra. Për të përgatitur këtë krem duhen shumë pak përbërës dhe qumështi me sheqerin zihen derisa kremi të marrë një ngjyrë bezhë të...