Arkiva e etiketave: alergji

12 gjërat e çuditshme nga të cilat mund të...

Sipas statistikave 30% e të rriturve dhe gati 40% e fëmijëve janë alergjikë nga diçka. Nuk janë vetëm alergjia nga kafshët, pluhurat etj. Më poshtë do ju rendisim 12 objekte të përditshme që mund të shkaktojnë të skuqura në...

Ec me hapin e botës! 5 arsye pse duhet...

A ke një aplikacion në telefonin tënd përmes së cilit mund të porosisësh ushqim?  Nëse jo, lexo më poshtë 5 arsyet pse duhet ta shkarkosh një tillë. Jam e sigurt që do të përfundosh duke e instaluar! Kë? E...