Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: ADN

Dieta sipas ADN-së. Çfarë duhet të dimë?

Një kompani e quajtur Digital Wellnes prezantoi një produkt të quajtur Plani Ushqimor sipas ADN-së. Ky plan duket i thjeshtë: ju regjistroheni online dhe pastaj ngarkoni të dhënat tuaja nga AncestryDNA ose 23andMe, dy shërbime që u prezantojnë njerëzve...

Studimi: Njerëzit që duken më të vegjël, jetojnë më...

Shkencëtarët nga Danimarka studiuan 387 çifte binjakësh të viteve ’70, ’80, ’90 dhe zbuluan se vetëm shikimi në fytyrën e dikujt është i mjaftueshëm për të treguar nëse një person do të jetojë deri në një moshë më të...