Arkiva e etiketave: A duhet të pimë kafe gjate verës? Përgjigjia do t’ju surprizojë

A duhet të pimë kafe gjatë verës? Përgjigjia do...

Në verë nuk është e rëndësishme vetëm të pijmë ujë mjaftueshëm, por edhe të sigurohemi që ushqimet që konsumojmë janë të pasura me ujë dhe lëngje në mënyrë që të marrim energjitë e nevojshme. Për të gjithë kafe-dashësit natyrshëm...