Arkiva e etiketave: 7 këshilla që duhet të keni parasysh para çdo bisede me fëmijët rreth COVID-19

7 këshilla që duhet të keni parasysh para çdo...

Në një kohë kur fokusi i çdo bisede është koronavirus i ri (COVID-19) dhe jemi gjatë gjithë kohës të bombarduar me informacione në media, rrjete sociale apo dhe internet mbi situatën aktuale, është mjaft e rëndësishme të mos neglizhojmë...