Arkiva e etiketave: 6 këshilla të tjera

6 këshilla të tjera, për më shumë siguri gjatë...

Shumë këshilla dhe informacione u dhanë gjatë tërmeteve të njëpasnjëshme që goditën vendin tonë. Sot në Neps.al ju rendisim edhe 6 të tjera që janë të rëndësishme jo vetëm për sigurinë tuaj, por edhe për shtëpinë në përgjithësi. Të...