Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 6 arsyet pse duhet të ‘ndaheni’ njëherë e mirë nga pijet e gazuara

6 arsyet pse duhet të ‘ndaheni’ njëherë e mirë...

Pijet e gazuara rezultojnë të jenë më të shiturat në të gjithë botën, ndjekur më pas nga alkooli dhe pijet energjike. Grupmoshat deri në 25 vjeç janë konsumatorët më të mëdhenj të tyre, prandaj fushata të tëra sensibilizimi dhe...