Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 5 ushqimet që duhet të hani kur vuani nga alzhaimeri dhe 3 që duhet të shmangni

5 ushqimet që duhet të hani kur vuani nga...

Dieta juaj ushqimore luan një rol vendimtar për të zvogëluar rrezikun e të prekurit nga sëmundja e Alzheimerit. Ja disa nga ushqimet kryesore që duhet të përfshini në dietën tuaj për të luftuar alzheimerin dhe 3 që duhet të...