Arkiva e etiketave: 5 arsye të mira pse s’duhet t’i ndaheni lëngut të shegës këto kohë!

5 arsye të mira pse s’duhet t’i ndaheni lëngut...

Shumë studime kanë vërtetuar qëlëngu i shegës është një nga më shërueset në botë për shkak të ndikimit të dobishëm në sistemin kardiovaskular, nervor dhe kockor. Përveç dobive për zemrën dhe enët e gjakut, përbërësit e shegës pengojnë rritjen...