Arkiva e etiketave: 4 arsye përse bizneset zgjedhin të bashkëpunojnë me SnapFood

4 arsye përse bizneset zgjedhin të bashkëpunojnë me SnapFood

Pas pikut të pandemisë që pothuajse e gjithë bota kaloi, statistikat tregojnë se platformat online të ofrimit të ushqimit kanë trefishuar dhe katërfishuar të ardhurat e tyre. Porositë online ndonëse në botë kanë shënuar një bum të madh para...