Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 12 arsye pse hidet janë aleate të shëndetit tonë!

Nga forcimi i sistemit imunitar tek eliminimi i rrudhave,...

Xinxifet (hidet) janë një lloj fruti që e kanë origjinën nga Kina dhe Korea. Ato janë përdorur shekuj më parë për të luftuar disa sëmundje dhe për të luftuar stresin. Xinxifet kanë veti antimykotike, antibakteriale, antioksidante etj. Në fjalorin...