Arkiva e etiketave: 10 gjërat e pabesueshme që i ndodhin trupit tuaj nëse hani qiqra çdo ditë!

10 gjërat e pabesueshme që i ndodhin trupit tuaj...

Qiqrat janë një ndër ushqimet më të shëndetshme kudo në botë. Ato janë të pasura në fibra, yndyrna të shëndetshme, karbohidrate, minerale të shumta dhe vitamina. Qiqrat janë gjithashtu të pasura në proteina, çka i bën ato një vakt...