Arkiva e etiketave: 10 gjërat e mrekullueshme që i ndodhin trupit tuaj nëse konsumoni fara chia!

10 gjërat e mrekullueshme që i ndodhin trupit tuaj...

Bota moderne vetëm kohët e fundit, po i njeh farat chia si një super ushqim. Këto fara të vogla janë të pasura me shumë lëndë ushqyese dhe falë shijes së tyre neutrale, ato mund të shtohen në çdo recetë....