E keni provuar supën cheeseburger? Kjo është receta

Ingredientët

  • 3 feta proshutë
  • 1 qepë
  • 2 gjethe selino
  • 2 karrota
  • 2 karafil hudher
  • 1 lugë gjelle supë viçi
  • Kripë
  • Piper i zi
  • 2 lugë çaji mustardë e verdhë
  • Domate
  • 3 filxhanë supë pule
  • 2filxhanë djathë çedar
  • 3 lugë çaji miell
  • Tursh për të servirje
  • Fara susami për servirje

Udhëzimet

1

Në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare hidhni proshutën për të gatuar deri sa të bëhet krokante.

2

Transferojeni në një pjatë të veshur me letër.

3

Shtoni qepë, selino, dhe karrota në tenxhere dhe gatuajini deri sa të zbuten.

4

Pastaj shtoni hudhër dhe gatuajini për 1 minutë .

5

Shtoni supën e viçit dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë kafe, rreth 6 minuta.

6

Thajeni nha vaji i tepërt dhe shtoni kripë dhe piper.

7

Hidhni në mustardë, supë dhe domatet e grira.

8

Lerini të ziejnë rreth 10 minuta.

9

Ulni nxehtësinë dhe shtoni djathin dhe miellin.

10

Gatuajini derisa djathi të shkrihet dhe supa të trashet, rreth 15 minuta.

11

Shërbejeni me proshutë, djathë, turshi dhe farat e susamit.

Nutrition

  • 450 Calories

Lini një koment