E freskët, e shijshme dhe plot lëng. Sallata me rukola dhe mocarela ia vlen të provohet!
1 tufë rukola
1 lugë gjelle pesto genozese
2 lugë gjelle açeto balsamike
1 lugë gjelle fara luledielli
1 portokall
150 gr djathë mocarela
2 lugë gjelle vaj ulliri
Pak finok
1.Lani mirë rukolën, e shtrydhni për t’i hequr ujin dhe e ndani me dorë në copa të cogla.
2.Prisni finokun në fileto të holla të mëdha dhe ia shtoni sipër sallatës.
3.Shtoni peston, farat e lulediellit, vajin e ullirit dhe i përzieni të gjitha bashkë.
4.Sipër i vendosni fetat e mozzarellës, fetat e portokallit dhe në fund pak açeto balsamike. Sallata është gati. Ju bëftë mirë!
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment