1.Kombinoni qumështin, çokollatën, vaniljen dhe kripën në një tenxhere mesatare.
2.Gatuajini në nxehtësi mesatare, duke i përzier vazhdimisht, derisa përzierja të nxehet dhe çokollata të shkrihet, 6 deri në 8 minuta.
3.Shtoni disa pika të ngjyrosësit të ushqimit tek kremi dhe përzieni dy herë për të krijuar një model vorbulli. Transferojeni me kujdes në një qese tubacionesh.
Në një tenxhere hedhim ujë dhe sapo të marrë valë shtojmë kripën dhe makaronat. Në një tigan me pak vaj ulliri vendosim 2 thelpinj hudhër dhe pak majdanoz që të aromatizohet vaji sa më mirë. Shtojmë më pas frutat...
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Lini një koment