Sugjerojmë:

Cilat janë 6 ushqimet që duhet të shmangim, kur duam të humbasim disa kile shpejt

Lufta me peshën, është një luftë e përditshme për shumë njerëz. Kujdesi që duhet treguar me ushqimet që konsumojmë duhet të jetë i disiplinuar dhe i monitoruar në çdo hap. E vërteta është se nuk duhet ta lëmë urinë të na kontrollojë. Duhet ta kontrollojmë ne atë.

Cilat janë 6 ushqimet që duhet të kemi paraysh për të shmangur, kur duam të humbim disa kile shpejt?

Hidhini një sy listës më poshtë:

  1. Patate të skuqura
  2. Birra
  3. Pijet me gaz
  4. Akullore
  5. Lëngjet e frutave të gatshme
  6. Drithërat me sheqer

Image result for losing weight

Ushqimet më lartë kanë me tepri kripë, sheqer, yndyrna, kolesterol dhe asnjëra prej tyre nuk rekomandohet për një dietë strikte ushqimore.

Lini një koment