Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ngroheni furrën në 220 gradë dhe futni brenda një fletë pjekje.
Në tas të vogël, hidhni së bashku 1 vezë me 1 lugë gjelle ujë dhe lereni mënjanë.
Në një tas tjetër kombinoni ricotta, spinaq, borzilok, domate, piper të kuq, vezën e mbetur dhe kripë.
Ndajini petat në 4 copa të vogla dhe mbushini me përzierjen e ricottave në një anë.
Mbyllini petat me mbushjen brenda dhe shtypni skajet me pirun .
Transferojini në fletën e përgatitur për pjekje.
Spërkateni sipërfaqen e tyre me përzierjen e vezëve dhe me farat e susamit, nëse dëshironi.
Piqni deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 16 deri në 20 minuta.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment