1.Të gjithë përbërësit për mbushjen i prisni imët dhe i përzieni mirë në një tas me njëra tjetrën.
2.Lani mirë filetot e pulës dhe me ndihmën e një thikë i prisni përgjysmë, por jo krejtësisht. Pra gati siç prisni me thikë një sanduiç.
3.Marinoni gjokset e pulës me pak kripë, piper, qepë, hudhër pluhur dhe spec të kuq pluhur.
4.I mbushni me pak djathë dhe me mbushjen që përgatitët më parë. Sipër i shtoni edhe pak borzilok të freskët.
5.Merrni një tavë dhe radhisni në të filetot e pulës. Sipër i spërkasni me vaj ulliri. Tani i fusni në furrë për 20 minuta në temperaturë 200 gradë.
6.Sapo të jenë gati i hiqni nga soba, i mbuloni me një letër alumini. Sapo të ftohen, do të thotë që erdhi koha të provojmë e shijojmë super recetën që përgatitëm!
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment