Përzieni bashkë në një enë gjalpin, sheqerin e bardhë dhe kaf derisa të shndërrohet në një masë. Shtoni vezët duke i rrahur njërën pas tjetrës dhe më pas shtoni vaniljen.
Sodën e bukës treteni në ujin e nxehtë dhe shtojani masës së krijuar së bashku me kripën. Shtoni miellin, copëzat e ҫokollatës dhe arrat.
Me një lugë gjelle, hidheni masën në tavë (të payndyrosur) në madhësinë që i dëshironi biskotat.
Piqini për rreth 1- minuta derisa anët të kenë filluar të bëhen kafe.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento