Përzieni bashkë në një enë gjalpin, sheqerin e bardhë dhe kaf derisa të shndërrohet në një masë. Shtoni vezët duke i rrahur njërën pas tjetrës dhe më pas shtoni vaniljen.
Sodën e bukës treteni në ujin e nxehtë dhe shtojani masës së krijuar së bashku me kripën. Shtoni miellin, copëzat e ҫokollatës dhe arrat.
Me një lugë gjelle, hidheni masën në tavë (të payndyrosur) në madhësinë që i dëshironi biskotat.
Piqini për rreth 1- minuta derisa anët të kenë filluar të bëhen kafe.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento