Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Ngrohni 1 lugë gjelle vaj në një tenxhere. Shtoni qepën dhe skuqeni në zjarr mesatar për 10 minuta, ose derisa të zbutet. Shtoni hudhrën dhe gatuajeni për 1 min. Përziejini fasulet dhe lëngun dhe lërini të ziejnë. Shtoni spinaqin. Mbulojeni dhe gatuajeni për 3 minuta ose derisa spinaqi të jetë zbutur.
Procesojeni përzierjen duke përdorur një blender dore për 10 sekonda, duke lënë disa fasule të plota. Përziejini me kremin dhe mustardën dhe kriposeni mirë, më pas gatuajeni për 3 minuta që të trashet. Lëreni mënjanë.
I kriposim bërxollat e derrit nga të dyja anët. Ngrohni vajin e mbetur në një tigan që nuk ngjit mbi nxehtësinë mesatare në të lartë. Mbajini bërxollat anash me një kapëse për të skuqur anët. Gatuani secilën nga të dyja anët për 7 minuta. Hidhni me lugë fasulet në pjata, prisni mishin e derrit dhe kriposini sipër.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento