KËSHILLA

Arsyeja përse duhet të laheni patjetër pasi keni mbaruar stërvitjen

Po ju a laheni direkt pas palestrës, apo le të themi që e merrni me terezi?

Nuk ka të bëjë vetëm me higjenën, por djersitja irriton gjithashtu lëkurën tuaj, e cila mund të çojë në dëmtim dhe në një pamje më të plakur.

 

11 Things That Make Your Body Age Faster

Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të lani lëkurën tuaj në mëngjes dhe para shtratit, si dhe pasi të keni djersitur shumë.

Nëse dëshironi të bëni dush në shtëpi pas palestrës, është mirë që të paktën të shpëlani fytyrën./neps.al 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  substance abuse rehabs
  28/02/2020 at 7:32 pm

  bestcare treatment services alcohol addiction treatment center opioid symptoms drug rehab centers in phoenix az best alcohol detox centers

 • Reply
  alcohol rehab cleveland
  01/03/2020 at 10:51 pm

  ÿþ<

 • Reply
  stateline medical center
  05/03/2020 at 10:23 pm

  ÿþ<

 • Reply
  clinical rehab services
  06/03/2020 at 2:52 pm

  ÿþ<

 • Reply
  addiction meetings
  07/03/2020 at 6:47 am

  ÿþ<

 • Reply
  rehabilitation centers in tampa fl
  07/03/2020 at 10:32 pm

  ÿþ<

 • Reply
  cottage hospital drug rehab
  08/03/2020 at 2:14 pm

  ÿþ<

 • Reply
  lds addiction recovery
  09/03/2020 at 5:03 am

  ÿþ<

 • Reply
  alcohol detox medication
  09/03/2020 at 8:08 pm

  ÿþ<

 • Reply
  ratings for rehabilitation facilities
  10/03/2020 at 12:19 pm

  ÿþ<

 • Reply
  centre pointe rehab
  11/03/2020 at 3:20 am

  ÿþ<

 • Reply
  meth drug addiction
  11/03/2020 at 6:20 pm

  ÿþ<

 • Reply
  panama city rehab
  12/03/2020 at 9:42 am

  ÿþ<

 • Reply
  stroke recovery
  13/03/2020 at 12:36 am

  ÿþ<

 • Reply
  inpatient drug rehab centers in missouri
  13/03/2020 at 6:09 pm

  ÿþ<

 • Reply
  addiction help online
  14/03/2020 at 10:23 am

  ÿþ<

 • Leave a Reply