Sanduiç me pulë dhe kos grek

Sanduiç me pulë dhe kos grek

Persona: 2
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 10 minuta

Ingredientët

  • 150 gram mish pule i gatuar (e ndani në pjesë të vogla)
  • ½ qepë të kuqe
  • ½ mollë
  • 5-6 kokkra rrushi të ndara përgjysmë dhe pa bërthamë
  • Një dorë bajame
  • ½ filxhan me kos frek
  • 1 lugë gjelle lënglimoni
  • 1 lugë kafe hudhër pluhur
  • Kripë, piper
  • 8 feta bukë (mundësisht thekre)
  • 4 gjethe lakër

Udhëzimet

1

Në një tas të madh bashkoni mishin e pulës, qepën e kuqe grirë imët, mollën e prerë kubik (pa lëkurë), rrushin, bajamet, kosin grek, lëngun e limonit, hudhrën, pak kripë e piper.

2

Merrni fetat e bukës, i lyeni me mbushjen që përgatitët dhe i vendosni sipër fletën e lakrës.

3

Ndërtojeni sanduiçin tuaj me sa kate të dëshironi. Ju bëftë mirë!

Lini një koment