Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lani me ujë të bollshëm të gjitha frutat.
Nektarinat, dardhat dhe mollën i prisni në kubikë të vegjël (me gjithë lëkurë). I shtoni në një tas.
Kumbullave i hiqni farat dhe i prisni në copa të vogla.
Bashkoni të gjitha frutat në një tas. Shtoni rrushin (që duhet të jetë pa fara).
Sipër i shtoni salcën marinuese (përzieni lëngun e portokallit, lëkurën e limonit dhe mjaltin).
Në fund e përzieni të gjithë sallatën dhe shijojeni!
Shënim: Kësaj sallate mund t'i shtoni të gjithë frutat që dëshironi si dhe të hiqni nga receta ato që preferoni më pak.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment