1.Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni brokolin për të zierë, pasi e keni ndarë lule-lule. 2.Pas 10 minutash e hiqni nga zjarri dhe e kaloni në një enë. 3.Ndërkohë në një blender shtoni avokadon e qëruar, majdanozin dhe borzilokun e larë mirë. 4.Shtoni vajin e ullirit, lëngun e limonit dhe mustardë. E trazoni […]
1.Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni brokolin për të zierë, pasi e keni ndarë lule-lule.
2.Pas 10 minutash e hiqni nga zjarri dhe e kaloni në një enë.
3.Ndërkohë në një blender shtoni avokadon e qëruar, majdanozin dhe borzilokun e larë mirë.
4.Shtoni vajin e ullirit, lëngun e limonit dhe mustardë. E trazoni për disa sekonda dhe salca është gati.
5.Ia shtoni sipër brokolit dhe sallata është gati për t’u shijuar!
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento